Wolt-kotiinkuljetus Treetissä - Helpotusta apteekkien ja asiakkaiden arkeen

09.07.2024

Alt text here


Olemme alkuvuoden 2024 aikana lanseeranneet käyttöön Woltin kotiinkuljetuspalvelun Treet-apteekeillemme, jotta apteekin lähialueen asiakkaiden palvelu olisi jatkossa vieläkin helpompaa ja tehokkaampaa! Wolt-kotiinkuljetuksen käyttöönotto on mahdollista kaikissa Wolt-kaupungeissa ja kotiinkuljetuksen ulkoistamisessa Woltille on useita eri hyötyjä apteekille.


Miksi Wolt-kotiinkuljetus on merkittävä uudistus?

Kustannustehokkuus: Kuljetuspalvelu on täysin kustannusvapaa apteekeille, joten apteekki voi tarjota lisäarvoa asiakkaille nopean kotiinkuljetuksen muodossa ilman ylimääräisiä kuluja.

Nopeus ja luotettavuus: Woltin laaja ja kokenut lähettiverkosto takaa onnistuneet ja nopeat kotiinkuljetukset alueellasi. Asiakkaan henkilöllisyys varmistetaan digitaalisella varmenteella ja apteekkikuljetuksia suorittavat vain siihen koulutuksen saaneet lähetit.

Helppo integraatio ja käyttö: Integraatio on täysin automatisoitu Treetiin, eli se ei vaadi apteekilta lisätoimenpiteitä asiakaspalvelussa. Asiakkaalle kuljetushinta näkyy kuljetustapaa valittaessa ja se lasketaan automaattisesti asiakkaan ja apteekin etäisyydestä riippuen. Kun apteekki painaa tilauksen valmiiksi kuljetusta varten, lähetti noutaa ja toimittaa sen heti kun mahdollista.

Asiakastyytyväisyys: Helppous ja nopeus on nykypäivänä valttia ja asiakkaiden tyytyväisyys apteekin palveluihin kasvaa, kun tarpeisiin voidaan vastata joustavasti ja tehokkaasti. Joskus tarve apteekkituotteille voi olla suurikin ja mahdollisuuksia kivijalassa asiointiin ei välttämättä ole, jolloin nopea kotiinkuljetus pelastaa tilanteen.


Miten apteekki ja asiakkaat hyötyvät?

Apteekit: Nopea kotiinkuljetus mahdollistaa niiden asiakkaiden palvelemisen, jotka eivät halua tai pysty asioimaan kivijalka-apteekissa. Palvelu vähentää apteekin tarvetta investoida tai resurssoida omaan kotiinkuljetukseen, mikä säästää apteekilta aikaa ja rahaa.

Asiakkaat: Asiakkaan näkökulmasta nopea kotiinkuljetus helpottaa arkea huomattavasti, kun apteekkiin ei tarvitse erikseen lähteä paikan päälle asioimaan. Kotiinkuljetus helpottaa myös niitä tilanteita, kun asiakas ei pääse apteekkiin esimerkiksi liikuntarajoitteen tai sairauden vuoksi.

Toivotamme kaikki Wolt-kaupungeissa sijaitsevat apteekit tervetulleeksi käyttämään Treet-palveluamme ja hyödyntämään tätä uutta ja innovatiivista kotiinkuljetuspalvelua alueenne asiakkaiden palvelussa! Lisätietoja palveluistamme saa helposti kysymällä sähköpostitse tai puhelimitse apteekkiliiketoiminnan johtajaltamme.